Sunday, 21 October 2012

leviu... Noor Amani Qaisara !


 Assalamualaikum.. !! yuhuu. lama tak menaip dekat blog nie haa. sbab tak lrat. hee. Pemalas kan ! tue la.. org ada blog,Aien pun nak jgak . Tapi mlas nak menghapdate. ngee! kali nie tak mau cita n conteng panjang2x, cuma nak cta tentang my new yonger sister. :) Alhamdulillah msa dia dilahirkan semuanya selamat.. mak pun skunk dah sihat..  Alhamdulillah semuanya telah selamat..  Ok ! Siyezly .hepy sgt nak cita tentang dia! tak taw knapa. excited mayb.  haa. kat bwah nie pic Amani.. 



ok.. tanggal 16/10/2012 jam 4.24 ptg lahir lah seorang puteri yg dinamakan Noor Amani Qaisara Binti Azizi. Sedap tak nma dia ? aha. Aein yg pilih tue .   kihkih. punya la lawan bertojei (lebih kurang bertekak  tapi tadak la smpai adegan trik mnrik rmbut  ) dgn tok sbab nak letak nma Maisarah @Qaisara. tojei pnya bertojei  Last2x mak n ayah setuju nak letak Qaisara... lega hati cek . Senyum perli je kat maktok lpas tue . (kejamkan !) hikhik.


Rindu yg teramat dekat budak kecik nie!! pdhal baru blik poli tak smpai 12 jam.. hurmm. 


   Mulut muncungkan ? mcm mulut Aien lettew. kuikui. 


rindu sgt2x nak sembang ngan Amani.. rindu nak ciom pipi dia.. rindu nak tepuk2x dya bg tdoq.. huwaa.. !! rindu sgt2X!!!


Amani.. muahhhh stempek kat dahi. "kaklong sygg adekk taww. :) besaq 6t takmo nakal2x.. jd budak baik taw. takmo main pnas.. t hitam. muahhh! " ayat nie selalu aien ckap bla ciom setempek dua kat Amani. :) 
nie la muka Amani kalo dia tidoq.. selalu buat muka comel. haha! membuatkan aien tak letihh bila tgk dia ,dia buat Aien  bgun tgah2x mlm .. buatkan aien tersenyum sorg2x dpan dia.. n mcm2x lagi lahh. :) Leviu Noor Amani Qaisara. Be a nice person dear... 




Miss Rain berceloteh ^,^


A Tenkiu sudi meluangkan masa dan berjegil mata disini .

Comments
2 Comments

2 comments:

Sila Tinggalkan Massage anda. Tenkiu ! <3