Thursday, 5 July 2012

I miss u ....

Saya rindu.... sumpah saya rindu.. Tiap2x mlam sebelom tdoq msty sy tgak awak.. mesty saya sembang ngan awak.. tp ? sejak awak takdak saya rsa sunyi..betol2x sunyi. tak tipuu . :'( ermm? agak2x awak nk mai kat sya blik dak ? dah 2 malam  saya mmpi saya dpat awak  blik. huwaaaaaaaa. mai la kat saya balik ! i miss u taw dakk ! kenai lma dah ,saya jga awak bgai nk rak tiba2x ada org rmpas awak dri sya. sedihh kott. kalo sya dpat sapa yg rmpas awak dri sya,sya p toing2x org tue  bleyh dak ? geramm taw! . sya ingt lagi trkh.. 19.6.2012.. hari selasa org tue dh rampas kebahagiaan sya yg sya ada selama nie... hukhukhuk. pagi2x pulak tue ... sya dh kehilangan awak buat selama2xnya ... NOKIA 6500S!!
NOKIA 6500S.. Saya sentiasa ingt awak ,. awak sentiasa ada dlam ingatan sya ok ? jgn risau . Bla dah duduk dekat tuan yg taktaw ktrunan tue,awak buat perangai taw ? haha! jahatnyaa,! Saya syg awak sbab awak pemberian dri makk sya, sbab tue sya syg... awak sgt2x berjasa dekat sya selama nie . law nk mcg...awak ada... law nk col awak ada.. nk berpesbuk awak ada.. nk klik2x bergambaq awak ada.. nk dngaq rdio awak ada.. bak kata awak 24jam dgn sya !! muahhhhh! rindu nk kiss awak oihh,. ggrr! sy nk awak taw ,yg sy msih berharap awak pulang ke pangkuan saya oh my hensett !!

*terlalui merindui nset aku yg 1 nie... sebab dah 2 mlm mimpi dapat blik nset nie . :'( harap mmpi mnjadi kenyataan.
Wiz my nsett !hanya tuhan yg taw betapa syangnya aku kat dya. leviu ....

Miss Rain berceloteh ^,^


A Tenkiu sudi meluangkan masa dan berjegil mata disini .

Comments
2 Comments

2 comments:

  1. salam ain, ni mufdi komen, selamat berpuasa na, mufdi terjumpa blog ni, mufdi bukan nk kata kt ain, bukan nk mintak kepel ap ka, sumpah mufdi tak boleh lupa ain lagi,masih sayang, sebb ain cinta pertama mufdi, mufdi skrg ni dh tak minat cinta, mufdi faham kehendak ain, kalau kita ada jodoh, kita akan bersatu jugak suatu hari nanti, mufdi rela kalau tiada jodoh, amin, semoga ain belajar betul-betul, dan ingat tuhan selalu, always jaga aurat, k, la, salam, ad jodoh nnti kita akan berjumpa suatu hari nanti, mufdi percaya.amin

    ReplyDelete
  2. wsalam.. sory bru bca komen nie... sbab bru prasan... mufdi.. lets gone be by gone.. btaw ain pon tak bmnat brcinta skunk nie. n apa yg mufdi ckp aritu dkat hsptal sma skali tak btul . okeyh.. take cre of urself.. insyaallah... kalo ada jdoh tak kemana..

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Massage anda. Tenkiu ! <3