Miss Aien Rain

Sunday, 21 October 2012

leviu... Noor Amani Qaisara !


 Assalamualaikum.. !! yuhuu. lama tak menaip dekat blog nie haa. sbab tak lrat. hee. Pemalas kan ! tue la.. org ada blog,Aien pun nak jgak . Tapi mlas nak menghapdate. ngee! kali nie tak mau cita n conteng panjang2x, cuma nak cta tentang my new yonger sister. :) Alhamdulillah msa dia dilahirkan semuanya selamat.. mak pun skunk dah sihat..  Alhamdulillah semuanya telah selamat..  Ok ! Siyezly .hepy sgt nak cita tentang dia! tak taw knapa. excited mayb.  haa. kat bwah nie pic Amani.. 



ok.. tanggal 16/10/2012 jam 4.24 ptg lahir lah seorang puteri yg dinamakan Noor Amani Qaisara Binti Azizi. Sedap tak nma dia ? aha. Aein yg pilih tue .   kihkih. punya la lawan bertojei (lebih kurang bertekak  tapi tadak la smpai adegan trik mnrik rmbut  ) dgn tok sbab nak letak nma Maisarah @Qaisara. tojei pnya bertojei  Last2x mak n ayah setuju nak letak Qaisara... lega hati cek . Senyum perli je kat maktok lpas tue . (kejamkan !) hikhik.


Rindu yg teramat dekat budak kecik nie!! pdhal baru blik poli tak smpai 12 jam.. hurmm. 


   Mulut muncungkan ? mcm mulut Aien lettew. kuikui. 


rindu sgt2x nak sembang ngan Amani.. rindu nak ciom pipi dia.. rindu nak tepuk2x dya bg tdoq.. huwaa.. !! rindu sgt2X!!!


Amani.. muahhhh stempek kat dahi. "kaklong sygg adekk taww. :) besaq 6t takmo nakal2x.. jd budak baik taw. takmo main pnas.. t hitam. muahhh! " ayat nie selalu aien ckap bla ciom setempek dua kat Amani. :) 
nie la muka Amani kalo dia tidoq.. selalu buat muka comel. haha! membuatkan aien tak letihh bila tgk dia ,dia buat Aien  bgun tgah2x mlm .. buatkan aien tersenyum sorg2x dpan dia.. n mcm2x lagi lahh. :) Leviu Noor Amani Qaisara. Be a nice person dear... 




Miss Rain berceloteh ^,^


A Tenkiu sudi meluangkan masa dan berjegil mata disini .

Thursday, 5 July 2012

I miss u ....

Saya rindu.... sumpah saya rindu.. Tiap2x mlam sebelom tdoq msty sy tgak awak.. mesty saya sembang ngan awak.. tp ? sejak awak takdak saya rsa sunyi..betol2x sunyi. tak tipuu . :'( ermm? agak2x awak nk mai kat sya blik dak ? dah 2 malam  saya mmpi saya dpat awak  blik. huwaaaaaaaa. mai la kat saya balik ! i miss u taw dakk ! kenai lma dah ,saya jga awak bgai nk rak tiba2x ada org rmpas awak dri sya. sedihh kott. kalo sya dpat sapa yg rmpas awak dri sya,sya p toing2x org tue  bleyh dak ? geramm taw! . sya ingt lagi trkh.. 19.6.2012.. hari selasa org tue dh rampas kebahagiaan sya yg sya ada selama nie... hukhukhuk. pagi2x pulak tue ... sya dh kehilangan awak buat selama2xnya ... NOKIA 6500S!!
NOKIA 6500S.. Saya sentiasa ingt awak ,. awak sentiasa ada dlam ingatan sya ok ? jgn risau . Bla dah duduk dekat tuan yg taktaw ktrunan tue,awak buat perangai taw ? haha! jahatnyaa,! Saya syg awak sbab awak pemberian dri makk sya, sbab tue sya syg... awak sgt2x berjasa dekat sya selama nie . law nk mcg...awak ada... law nk col awak ada.. nk berpesbuk awak ada.. nk klik2x bergambaq awak ada.. nk dngaq rdio awak ada.. bak kata awak 24jam dgn sya !! muahhhhh! rindu nk kiss awak oihh,. ggrr! sy nk awak taw ,yg sy msih berharap awak pulang ke pangkuan saya oh my hensett !!

*terlalui merindui nset aku yg 1 nie... sebab dah 2 mlm mimpi dapat blik nset nie . :'( harap mmpi mnjadi kenyataan.
Wiz my nsett !hanya tuhan yg taw betapa syangnya aku kat dya. leviu ....

Miss Rain berceloteh ^,^


A Tenkiu sudi meluangkan masa dan berjegil mata disini .

Monday, 25 June 2012

I Love Mathematics !

Yess ! aqi nie habehh jugak short sem aq.. lega sgt2x ! pasnie tak gadoh dop pkiaq sai math lg. aku harap pasnie aq tak jmpa dh subjek nie! huwaaaaaa. sumpah tak snggup! harap2x la lulus !  Aminnn! hekhek . aq ,intan ,  zie , an,anne & marsya. suma pakat dop harap lulus ja.. law tak lulus mati la kena extand . 

Hahh! nie pic time kami blik kelas.. tiba2x ja amal amek pix nie ! smbil2x jalan tba2x dengaq bnyi *klikkk!! pakat dop heran suma sapa yg cuQi2x amek gmbaq.. naik2x blik,amal tunjuk pic nie ! haha. Model2x jangok belako ! kuikui. Apapon SHORTSEM nie adalah kali PERTAMA n TERAKHIR buat aku. aKU TAKMAU DAH! TAKMAU ! N TAKMAU DH!
nie la pic last kami.... Time g pdang besaq ari ahd 24/6/2012 .. terjumpa ngan amey raja lawak, depa ada shootig apa ntah.. kami pon p la menenggek sekali .. buat p la muka tak malu sat ! nk amek gmbaq ngan artis pnya pasai.. tak padan ngan nk exam,ada hati lagi nk bjalan.. pdahal bru p ja time 22/6/2012 tuhh ! nmpak permainan kami ?? well.. kami nie kaki berjalan. pantang ada duit n ada keta. ! shiuuuuuuuuuuuuuuuu! kuaq jalan ja qeja.. pastuh dah hbis beli barang,suma pakat dop kira duit. Buat2x kawan2x yg cuti sem tuhh ! jgn jles ok ! :D


Miss Rain berceloteh ^,^


A Tenkiu sudi meluangkan masa dan berjegil mata disini .

Friday, 22 June 2012

:| SAHABAT :)



SEPI bukan bererti HILANG
DIAM bukan bererti LUPA
JAUH bukan bererti PUTUS
kerna diantara kita 
ada SATU ikatan
tidak mudah DILUPAKAN
iaitu
"PERSAHABATAN"

Miss Rain berceloteh ^,^


A Tenkiu sudi meluangkan masa dan berjegil mata disini .